Ankara’da meydana gelen kazada damperli bir kamyonun altına altığı otomobil yaklaşık 100 metre sürüklendi. Hatalı şerit değiştiren otomobilin içindeki anne ve oğlu, ezilmekten son anda kurtuldu.

Kaza, Aydınlıkevler kavşağının Ulus istikameti gidişinde yaşandı. Yolda ilerleyen kamyon, durakta yolcu durağındaki bir otobüsten kaçmak için hatalı şerit değiştiren otomobili önüne katarak 100 metre kadar sürükledi. Çevreden olaya yetişen vatandaşlar, anne ve oğlunu araçtan indirdi. Burunları bile kanamayan anne oğul, duraktaki otobüsten kaçmak için sola direksiyon kırdıklarında arkadan gelen kamyonu görmediklerini söyledi.

Bu arada çevre sakinleri kazanın yaşandığı noktada, özellikle işe gidiş-dönüş saatlerinde uzun trafik kuyrukları oluştuğunu belirterek, buradaki trafik çilesine dayanamayıp kestirme ve yan yollardan ana yola çıkmak isteyen araçların, neredeyse birkaç günde bir kazaya sebep olduğundan yakındı. Vatandaşlar, “Ölümlü kaza olmadan da yetkililer uyanmayacak galiba. Alt ve üst geçit uzmanı Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek buraya neden el atmıyor?" dedi.