Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde bir anne, beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden evladının acısına dayanamadı ve cenaze eve geldiği zaman kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Anne ve oğlu, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Olay, Tepecik Mahallesi Yakacık Caddesi No 39'da meydana geldi. Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi'nde çalışan bir çocuk babası 55 yaşındaki Kemalettin Kaval, 3 gün önce, yüksek tansiyona bağlı beyin kanaması sebebiyle hastaneye kaldırıldı. 76 yaşındaki anne Emine Kaval, evladı için çok üzüldü. 3 gün sonra hastaneden acı haber geldi. Kaval, yapılan müdahalelere rağmen hastanede hayatını kaybetti. A

Anne, bu acı haberle iyice sarsıldı. Kemallettin Kaval'ın cenazesi helallik için evine getirildi. Anne Emine Kaval, cenazenin evde bulunduğu sırada, yaşadıklarına daha fazla dayanamayarak olduğu yere yığıldı. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan yaşlı kadın için sağlık ekibi çağrıldı. Eve gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahaleler sonuçsuz kaldı, Emine Kaval'ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Kaval ailesi, aynı gün hem Kemalettin Kaval hem Emine Kaval'ın ölümü sebebiyle büyük üzüntü yaşadı. Kemalettin Kaval ve anne Emine Kaval, kılınan cenaze namazlarının ardından toprağa verildi.