İzmir’in Buca ilçesinde sabaha karşı meydana gelen olayda, Enver Özdemir (55), eşi Mekkiye Özdemir ile kızları Nesrin ve Duygu Özdemir’i silahla öldürdükten sonra kafasına ateş ederek canına kıymak istedi. Enver Özdemir’in vurarak öldürdüğü eşi ve iki kızı için Kadifekale Hava Şehitleri Camii’nde cenaze namazı kılındı. Anne ve iki kızı daha sonra gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı.

Olay, İzmir’in n Buca ilçesi, Yenigün Mahallesi, 267/3 Sokak'ta bulunan apartmanın 5 numaralı dairesinde meydana geldi. Emekli olduğu öğrenilen, Enver Özdemir, iddiaya göre bilinmeyen bir sebeple eşi Mekkiye Özdemir (59) ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında, eşini abancayla kalbinden vurarak öldürdüğü iddia edildi. Silah sesini duyarak odaya giren kızları Nesrin Özdemir ve Duygu Özdemir’i de ateş ederek öldürdü. Bu sırada annesinin, teyzesinin ve anneannesinin öldürüldüğünü gören torunu 11 yaşındaki A.A., evden kaçarak alt kattaki komşularına sığındı. Zanlı Enver Özdemir ise başına dayadığı tabancayı ateşleyerek intihar girişiminde bulundu.

GÖZYAŞLARIYLA SON YOLCULUKLARINA UĞURLANDILAR

Olayda hayatını kaybeden Mekkiye Özdemir ile kızları Duygu ve Nesrin Özdemir için Kadifekale Hava Şehitleri Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Otopsileri yapıldıktan sonra yakınları tarafından alınan cenazeler ikindi vakti camiye getirildi. İkindi namazı sonrası kılınan cenaze namazları ile anne ve iki kızı, dualar ve gözyaşları arasında Buca Kaynaklar Mezarlığı’nda son yolculuklarına uğurlandı.