Son zamanlarda sıkça karşılaşılan kadın cinayetlerinin bir yenisi İslahiye'de yaşandı. Yeşilyurt Mahallesi'nde meydana gelen olayda, üç çocuk annesi olan Ayşegül Bülbül ile 4 yaşındaki oğlu Yasin Bülbül, evlerinde boğazları kesilerek öldürülmüş halde bulundu.

Gaziantep’in İslahiye ilçesi Yeşilyurt Mahallesi’nde oturan Ayşegül Bülbül (28) ve oğlu Yasin Bülbül’den (4) haber alamayan kayınvalide Nazire Bülbül, kapının açılmaması üzerine durumdan şüphelenerek, torununun merdiven boşluğundan eve girmesini sağladı. Torunu kapıyı açtıktan sonra eve giren Nazire Bülbül, gelini ve torununu odada hareketsiz halde buldu. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, anne ve oğlunun boğazları kesilerek öldürüldüğünü belirledi.

Anne ve oğlunun cenazeleri, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İslahiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Öldürülen Ayşegül Bülbül’ün 2 çocuğunun ise olay sırasında okulda oldukları öğrenildi.

Öldürülen Ayşeğül Bülbül’ün kocasının ise aynı köyde bakkal dükkanı işlettiği belirtildi. Eşinin ve çocuğunun boğazı kesilerek öldürüldüğünü duyan Efendi Bülbül, hemen olay yerine geldi. Eşi ve çocuğunun cansız bedenlerini gören baba sinir krizi geçirdi. Jandarma ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.