Muğla'nın Fethiye ilçesinde eşinin kullandığı motosikletin beton mikserinin altında kalması sonrası 6 aylık hamile kadın ve karnındaki çocuğu hayatını kaybetti. Anne ve doğmamış bebeğinin hayatını kaybettiği kaza anı, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Özel bir şirkette güvenlik görevlisi olarak çalışan Engin Gaznevi, 48 JB 163 plakalı motosikletinin arkasına bindirdiği 6 aylık hamile eşi Şadiye Tuba Gaznevi(23) ile Esnaf Hastanesi kavşağında kırmızı ışıkta beklemeye başladı. Yeşil ışık yanınca hemen yanlarında bulunan Mehmet Görçüm'ün(38) kullandığı 48 JB 776 plakalı beton mikseri hareket etti. Ovacık köprüsü istikametine dönüş yapmaya çalışan mikser, yolun karşısına geçmek isteyen Gaznevi çiftinin motosikletine yandan çarptı. Devrilen motosiklet ve sürücüsü Engin Gaznevi'yi 4 metre sürükleyen beton mikseri, Şadiye Tuba Gaznevi'yi altına aldı. Mikserin sağ ön tekeri altında ezilen Gaznevi, Görçüm'üm mikseri geriye hareket ettirmesinin ardından tekerleğin altından çıkarıldı. Şadiye Tuba Gaznevi kanlar içinde kalırken, eşi kazayı yara almadan atlattı.

Ağır yaralı Gaznevi, ambulansla özel bir hastanede tedavi altına alındı. 2 kız annesi olan Şadiye Tuba Gaznevi ve karnındaki 6 aylık kızı yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Gaznevi ve bebeğinin cesedi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Kaza anı çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından da saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde yeşil ışığın yanmasıyla hareket ederek, dönüş yapmaya çalışan beton mikserinin motosiklete yandan çarparak devirdiği görülüyor. Motosikleti ve Engin Gaznevi'yi sürükleyen, Şadiye Tuba Gaznevi'yi ise altına alan mikser sürücüsü kazayı fark edince araçtan iniyor. Çevredekilerin uyarısıyla tekerin altındaki kadını fark eden sürücü, tekrar araca binerek geri doğru hareket ediyor.