Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Dişli Köyü'nde yaşayan Derya Nazlıgüloğlu (25), Anneler Günü'nde 4'üncü kez anne olmanın sevincini yaşadı.

Yozgat Devlet Hastanesi Bozok Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde doğum yapan Nazlıgüloğlu, 2 kilo 800 gram ağırlığında sağlıklı bir erkek çocuğu dünyaya getirdi. Anne Derya Nazlıgüloğlu, mutluluğunu dile getirirken, "Oğlum Anneler Günü’nde bana en büyük hediye oldu. Her çocuk ayrı sevinç, ayrı bir heyecan, ayrı yaşam. Oğlum bana Anneler Günü hediyesi verirken, ben de ona doğum günü hediyesi vereceğim. Anneler Günü’ne denk gelmesi beni çok sevindirdi." dedi.

Yozgat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr.İsmail Kurca da Anneler Günü'nü kutlayarak, şu ifadeleri kullandı: "Annelerimizin hayatımızdaki önemi ve yerini cümlelerle ifade etmek mümkün değildir. Anneler Günü’nde hastanemizde yeni bir hayatın müjdesi bizi çok mutlu etti. Nazlıgüloğlu ailesine, bebeklerine sağlık, mutluluk diliyorum. Baş taçımız olan annelerimizin ellerinden öper, saygılarımı sunarım. Tüm anne olan, anne adayı olan kadınlarımızın Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum."