Şanlıurfa Ceylanpınar'da şehit edilen 2 polis memurundan Okan Acar'ın Niğde'deki baba ocağında hüzün yaşanıyor. Acar'ın annesine ev aldığı, bir hafta önce de annesinin bu eve taşındığı öğrenildi. 2 kardeşinin okul masraflarını da karşılayan şehit Acar, en son telefonla ailesiyle görüştüğünde izine geldiğinde annesine aldığı evi merak ettiğini ve görmek istediğini söylemiş.

Teyze Oğlu Mustafa Mandacı, Şehit Acar'ın yaklaşık bir yıl önce babası Mehmet Acar'ı kanser hastalığı nedeniyle kaybettiğini belirterek, "Okan, yoksulluk içerisinde büyüdü. 3 erkek kardeşin en büyüğüdür. 1 yıl önce polis oldu, daha ilk görev yeriydi. Bu kardeşlerinin tüm okul masraflarını babası öldükten sonra kendi karşılıyordu." dedi. Şehit Acar'ın banka kredisiyle annesinin rahat etmesi için ev aldığını anlatan Mandacı, " Ailesi daha 1 hafta önce buraya taşındı. 10 gün önce telefonla annesi Zehra Acar yani teyzem ile görüşmüş ve 'Anne oraya geldiğimde evimizi de görmüş olurum' demiş. Çünkü aldığı bu evi hiç görmemişti. Faillerin bir an önce yakalanmasını istiyorum hükümetimiz ve yetkililerimize buradan sesleniyorum; başka anneler ağlamasın." ifadelerini kullandı.

Bu arada Şehit Polis Okan Acar'ın Selçuk mahallesi Taşkın sokaktaki evine taziye çadırı kuruldu. Şehit annesi Zehra Acar ve yakınları Şanlıurfa'da düzenlenecek törene katılmak üzere minibüs ile Şanlıurfa'ya hareket etti.