Antalya'da istihbarat polislerine yönelik düzenlenen ikinci operasyonda gözaltına alınan 7 kişi, savcılık tarafından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Sabah saatlerinde Antalya Adliyesi'ne getirilen polisler 6 saat boyunca savcıya ifade verdi. Bu sırada adliye koridorlarında alışık olunmayan görüntüler yaşandı. Adliye koridorlarında bekleyen polis yakınları, emniyet kamerasıyla video kaydına alındı. İfadelerin alındığı koridorun girişi çevik kuvvet polisleri ve sandalyelerle kapatıldı.

Savcıya ifade verdikten sonra odadan çıkan emekli polis müdürü S.S kendisini bekleyen yakınlarına seslenerek, "Siz rahat olun başka bir derdimiz yok. Zaten herşey belli." dedi. Başarılı çalışmalara imza atan polis müdürleri adliyenin alt katında bulunan mahkeme salonuna indirilirken aileleri alkışlarla onlara destek verdi. Yakınlarından bazıları, "Hırsızlık yapmadınız, yolsuzluk yapmadınız. Siz buraya getirenler utansın. Bu şeref size sonsuza kadar yeter. Her zaman arkanızdayız." dedi. Polisler de gülerek, "Siz canınızı sıkmayın" şeklinde karşılık verdi.