Antalya’da elektrikli bisikletiyle tramvay hattından yola çıkmak isteyen 60 yaşındaki sürücü, bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Kaza, Kepez ilçesi Antalya Bulvarı ile 75. Yıl Caddesi'nin kesiştiği kavşakta meydana geldi. Bulvar üzerinde bulunan tramvay hattına yan yoldan yayaların kullanması için ayrılan bölümden giren 60 yaşındaki Hamza İstanbullu, hızla akan trafiğin arasında kaldı. Bu sırada bulvar üzerinde seyreden A.U. yönetimindeki 07 EVD 57 plakalı nakliye kamyoneti İstanbullu’nun kullandığı elektrikli bisiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle önce kamyonetin önüne çıkan İstanbullu yaklaşık 30 metre sürüklendikten sonra yol kenarına düştü. İstanbullu’nun elektrikli bisikleti ise kamyonetin altında kalarak uzun süre sürüklendi.

Çevredeki vatandaşların haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği İstanbullu’nun hayatını kaybettiği tespit edildi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından İstanbullu’nun cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polis tarafından gözaltına alınan kamyonetin sürücüsü A.U., elektrikli bisikletin bir anda yola çıktığını, diğer araçlardan kurtulduğunu ancak kendisinin önüne çıktığını söyledi. İsteyerek kimsenin kaza yapmayacağını söyleyen A.U., çok üzgün olduğunu ifade etti.