Antalya'yı esir alan fırtına dindi. Dün şehirde yaşamı durma noktasına getiren fırtınanın neden olduğu yaralar bugün sarılmaya başladı. Dev dalgalar nedeniyle trafiğe kapanan Akdeniz Bulvarı belediye ekipler tarafından temizlendi. Yolu kaplayan yoldaki taşlar ve çamurlar temizlendi, yıkılan ağaçlar ayağa kaldırıldı. Dalga kıran üzerindeki kırılan ve yıkılan korkuluklar tamir edildi. Konyaaltı plajında dünkü fırtınanın izi olarak dalgaların sahile bıraktığı kocaman kütükler kaldı. Boğaçayı'nın Akdeniz'le buluştuğu nokta ise yiyecek arayan kuşların akınına uğradı.

Dünkü dev dalgaların yerini çok daha küçükleri alsa da Konyaaltı sahilinde seyrine doyumsuz görüntüler oluştu. Antalyalılar ve şehre dışarıdan gelenler Konyaaltı'nda dalgaların dansını seyretti. Yoldan geçerken manzarayı görenler aracını park edip manzaranın tadını çıkardı ve cep telefonu ile o anları ölümsüzleştirdi.

Bir spor turnuvası için Antalya'da bulunduklarını, dünkü fırtınaya Kemer'de yakalandıklarını anlatan Sedat Akgül, dönüş yolundayken Konyaaltı sahilinde şahit oldukları manzara karşısında durduklarını dile getirerek, "Antalya'yı sıcak bekliyorduk ama yağmurlu ve soğuk geldi. Manzara güzel, onu değerlendirmek için durduk. Birkaç fotoğraf çekiyoruz." diye konuştu.

Manzarayı izlemek için sahile indiğini dile getiren Mahmut Aydın ise, "Korkunç bir manzara var. Dalgalar dün yola gelmişti, bugün daha sakin. Güzel, bizim için manzara." dedi.

Manzaranın tadını çıkaran bir başka isim olan Nesrin Çilek de "Tabiatın bu tarafı da güzel. Güneş güzel ama dalgalar, deniz, yağmur, fırtına da güzel. Seviyorum." şeklinde konuştu.