Malatya'da dün gece eğitim uçuşu için havalandıktan kısa süre sonra düşen RF-4 E tipi keşif uçaklarında şehit olanlardan 7. Ana Jet Üs Komutanlığı'nda görevli Kurmay Binbaşı Salih Sezer'in cenazesi, bugün memleketi Eskişehir’de toprağa verilecek.

Şehit Binbaşı Sezer’in cenazesi, öğle saatlerinde Malatya’dan askeri uçakla Eskişehir’e getirilecek. Ardından ikindi namazını müteakip Reşadiye Camii'nde cenaze töreni düzenlenecek. Şehit Sezer’in cenazesi, daha sonra Vişnelik’teki Hava Şehitliği Mezarlığı'na defnedilecek.

Malatya'da dün gece etiğim uçuşu için havalandıktan kısa süre sonra düşen RF-4 E tipi keşif uçaklarında şehit olanlardan 7. Ana Jet Üs Komutanlığı'nda görevli Kurmay Binbaşı Salih Sezer ile birlikte 4 asker şehit olmuştu.

Eskişehir’de Birlikspor’da antrenör olan baba Mehmet Sezer ile anne Ayşe Sezer, üzücü haberin ardından dün gece askeri yetkililer tarafından evlerinden alınarak, askeri uçakla Malatya’ya götürülmüştü. Şehit ailesinin evine Türk bayrakları asılırken, Şehit Binbaş’ı Sezer’in 3 yıldır Malatya’da görevli olduğu, evli ve iki kız babası olduğu kaydedildi.