Ankara’da, ara sokakta yokuş aşağı seyreden otomobil kontrolden çıkarak apartman boşluğuna düştü. Sürücü, kazadan hafif yaralı kurtuldu.

Kaza, saat 04.30 sıralarında Çankaya’nın Cebeci semti, Seyhan Sokak’ta yaşandı. Harun Eğilmez yönetimindeki araç, yokuş aşağı indiği sırada kontrolden çıktı. Demir korkulukları parçalayan araç ters vaziyette apartman boşluğuna düştü. Sürücü kendi imkanlarıyla araçtan çıkmayı başardı.

Olay yerine ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Kazanın şokunu yaşayan sürücü merdivenlerden yukarı çıktığı sırada, bir aracına bir de geldiği yola baktı. Kolunu tutan ve omzunun çıktığını söyleyen sürücüyü polis ekipleri, üşümemesi için polis aracına bindirdi. Sesi duyup pencereye çıkan apartman sakinleri ise çok korktuklarını beyan etti.

YARALI SÜRÜCÜ SAĞLIK GÖREVLİLERİNE ÇIKIŞTI

112 Acil Sağlık ekiplerinin gelmesiyle sürücü polis aracından indirilerek ambulansa götürüldü. Sürücü, kendisini ambulansa götürmeye çalışan sağlık görevlilerine "Neredesiniz ya! Yarım saat oldu. Omzum çıktı." diyerek çıkıştı. Sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Araç vinç vasıtasıyla bulunduğu yerden kaldırılarak otoparka çekildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.