Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde aracına arı giren sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek yaklaşık 100 metreden şarampole uçtu. Ağaçlar sayesinde duran araçtan çıkarılan sürücü ambulansla Bülent Ecevit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kaza Zonguldak-Ereğli karayolunun Cemaller köyü mevkisinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Zonguldak'tan Ereğli istikametine giden 67 ES 109 plakalı hafif ticari kamyonet sürücüsü Muzaffer Ç. (61) aracına giren büyük bir arı ile uğraştığı sırada yoldan çıktı. Yaklaşık 100 metre yükseklikten şarampole yuvarlanan kamyonet sürücüsü Ç. için çevredeki vatandaşların yardımına koştuğu vatandaşlar 112 ve Zonguldak İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, sürücü Muzaffer Ç.'yi köylülerinde yardımıyla bulunduğu yerden çıkartarak ambulansa aldı. Ambulansta ilk müdahalesi yapılan Muzaffer Ç., daha sonra Bülent Ecevit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kaza anını gören ve sürücüye yardım için aracın yanına inen Cemaller Köyü sakinlerinden Recep Ceyhan, sürücünün arabasına giren büyük bir arı yüzünden kontrolü kaybettiğini ve daha sonra da şarampole yuvarlandığını söyledi. Kaza yerine gelen Bölge Trafik ve Jandarma ekipleri yaptıkları incelemenin ardından kaza yerinden ayrılırken, olayla ilgili soruşturma başlattı.