Bayrampaşa’da, bir otomobilin altında yaklaşık 5 kilometre sürüklenen Musa Kapuci’ye aracıyla çarptığı iddia edilen sürücü Betül Ö. (31) adli kontrol tedbiri uygulanarak serbest bırakıldı.

Pazar günü meydana gelen olayda 54 yaşındaki Musa Kapuci, Sezer D.’nin kullandığı aracın altında 5 kilometre sürüklendiği ifade edildi. Diğer sürücülerin ikazı üzerine Sezer D.’nin aracının altında Kapuci’nin cesedi olduğu anlaşıldı. Kapuci'ye bir başka aracın çarptığı öne sürüldü.

Polisin yaptığı incelemede ölen kişinin yanında bulunan beyaz renkli sol dikiz aynasının kapağındaki barkoddan aracın marka ve modeli belirlendi. MOBESE ve EDS kameralarını da inceleyen polis görüntülerden sol dikiz aynası olmadığı tespit edilen marka ve modele uygun bir otomobilin plakasını tespit etti.

Aracın Betül Ö.'ye ait olduğunun anlaşılması üzerine şüpheli, Fatih'te otomobiliyle yakalandı. Ehliyeti olmadığı ileri sürülen Betül Ö. adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilen Betül Ö. adli kontrol tedbiri uygulanarak serbest bırakıldı. Olaya karıştığı belirtilen 3 araç olduğu, hangisinin asli kusurlu olduğunun netleşmediği için şüphelinin serbest kaldığı ifade edildi.