Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bozulan aracını vurdurarak çalıştırmak isteyen sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybederek dereye uçtu. Ayağı kırılan sürücü, itfaiye ekiplerinin kurtarma çalışmasının ardından ambulansa alınarak Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza, akşam saat 20.00 sularında Balı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre dağıtım firmasında çalışan 29 yaşındaki Özer Erol, bozulan 67 LE 316 plakalı aracını vurdurarak çalıştırmak istedi. Bu sırada hızlanan ve kontrolden çıkan kamyonet, yaklaşık 3 metreden kafa üstü dereye çakıldı. Sürücü Özer Erol, kendi imkanları ile araçtan çıkarak dere yatağında kendisine gelecek yardımı bekledi. Kazayı gören ve sürücü Erol'un yardımına koşan vatandaşlar, durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık, polis ve itfaiye ekipleri, kurtarma çalışmasına başladı. Erol'un kırılan ayağı balon atele alındıktan sonra sedyeyle dere yatağından çıkartılarak ambulansa götürüldü. Ambulansta yapılan müdahalenin ardından Özer Erol, tedavisi için Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazada hasara gören dağıtım aracı için trafik ekipleri kurtarma çalışması başlattı.

Ereğli Devlet Hastanesi acil bölümünde tedavi altına alınan Özer Erol'un sağ ayağında kırık olduğu ve ortopedi servisine yatırıldığı öğrenildi.

Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.