Çekmeköy'de, kontrolden çıkan bir minibüs yön levhalarının bulunduğu direğe çarptı. Kaza sonrası araçta sıkışan sürücüyü itfaiye ekipleri kurtardı.

Kaza, Şile Otoyolu Madenler mevkiindeki yan yol üzerinde meydnaa geldi. Mustafa Aktaş yönetimindeki 34 VA 5632 plakalı panelvan minibüs iddialara göre kontrolünü kaybederek sağa ve sola doğru ani manevralar yapmaya başladı. Yalpalayarak ilerleyen minimbüs, önce Orçin Atılgan yönetimindeki 34 FF 8867 otomobile, ardından da yol kenarında yön levhalarını gösteren totem direğine çarparak durabildi. Çarpmanın etkisi ile minibüsün ön kısmı hurdaya dönerken, sürücü Mustafa Aktaş da kabinde sıkıştı. Aktaş, olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin uzun çabaları sonucu sıkıştığı yerden kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Aktaş'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Orcin Atılgan, Aktaş'ın seyir halindeyken aniden sağa ve sola yalpalamaya başladığını, önce otomobiline ardından da direğe çarptıktan sonra durduğunu söyledi.