İçişleri Bakanlığı, aranan terörist listesini güncelledi. 14 ayrı terör örgütüne üye 781 teröristin arandığı listede çok sayıda Kahramanmaraşlı'da var. Kırmızı listede Kahramanmaraşlı olarak 15 Temmuz darbe girişiminin başındaki isim Adil Öksüz'le birlikte Elif Yıldırım'da var.

İçişleri Bakanlığı, aranan terörist listesini güncelledi. Listede 14 ayrı terör örgütünden toplam 781 kişi Türkiye'de aranıyor. Fetullah Gülen ve Murat Karayılan gibi terör örgütü liderlerinin de aralarında bulunduğu 781 teröristin başına konulan ödül miktarı ise toplam 534 milyon Türk Lirası.

PKK ve FETÖ başta olmak üzere Türkiye'de güvenlik güçlerinin terör örgütleriyle mücadelesi devam ederken, İçişleri Bakanlığı da daha önce oluşturduğu aranan teröristlerin listesini güncelledi. Son güncellemeye göre listede PKK, FETÖ, DEAŞ, DHKP-C, MLKP, El Kaide, Hizbullah, MKP, TKP, TİKB, THKP-C Acilciler, İslami Hareket Örgütü, Tevhid-Selam Kudüs Ordusu ve Vasat Terör Örgütü olmak üzere toplam 14 ayrı terör örgütünden toplam 781 terörist var.

ARANAN TERÖRİSTLER TAM LİSTE

İHBAR EDENİN KİMLİĞİ GİZLİ KALIYOR

781 terörsitten herhangi birini gören, yerini bilen ya da yakalanmasını sağlayacak bilgiye sahip olanlar bizzat güvenlik güçlerine giderek, yazılı olarak, e-posta atarak ya da 'Alo 156 Jandarma', Alo 155 Polis İmdat' ve 'Alo 140' terör hattını arayarak ihbarda bulunabiliyor. İhbarın ardından teröristin yakalanması durumunda komisyon tarafından yapılacak değerlendirmenin ardından kimliği gizli tutulan ihbarcıya ödülü veriliyor.