Kağıthane'de, arsa sattığı Yılmaz S. ile alacak verecek yüzünden husumet yaşayan Nuri S., Yılmaz S.'yi öldürmekten tutuklandı.

Kağıthane'de 19 Mart 2015 tarihinde 48 yaşındaki Yılmaz S.'nin tabanca ile vurularak öldürülmesinin ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği bünyesinde soruşturma başlatıldı.

Yapılan araştırmalar sonunda, 48 yaşındaki Yılmaz S.'nin, bir süre önce kendisinden arsa satın aldığı 60 yaşındaki Nuri S. ile aralarında çıkan bir tartışma sonunda cinayeti işlediği belirlendi.

Adresi belirlenen Nuri S., 30 Mart 2015 tarihinde göz altına alındı. Yapılan incelemeler ve alınan ilk ifadelerin ardından cinayetin arsa satışından kaynaklanan paranın ödenmemesi nedeniyle işlendiği tespit edildi.

İddiaya göre Yılmaz S., satın aldığı arsa parasının bir kısmını ödedi. Ancak geri kalan miktarı anlaştıkları tarihte ödemedi. Nuri S. parasını alamadığı için zarara uğradı. Ancak Yılmaz S., borcunu ödemediği gibi ödememek için şüpheli Nuri S.'yi tehdit etti. Olay günü şüpheli Nuri Y., Yılmaz Y.'yi telefon ile aradı. Telefonunun açılmaması üzerine de Yılmaz Y.'nin ikametgahına gitti. Burada yaşanan tartışmanın devamında şüpheli Nuri S., yanında bulunan ruhsatsız tabancası ile Yılmaz S.'yi öldürdü.

Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edilen Nuri S., nöbetçi mahkemeye verdiği ifadeden sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.