Gazel, Kütahya Belediyesi tarafından Zığra Mahallesi’ne yaptırılan Sosya-Kültür Merkezi’nin açılış törenine katıldı.

Törende konuşan İshak Gazel, AK Parti’nin, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük yatırım hamlesini gerçekleştiren parti olduğunu ifade etti.

Gazel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’na yönelik sarf ettiği sözlerin ahlak ve terbiye dışı olduğunu dile getirdi.

Milletvekili İshak Gazel, "Ana muhalefet partisi lideri bozuntusu, ağzına gelen bütün hakaretleri cumhurbaşkanımıza, başbakınımıza savurmaktan herhangi bir behis görmüyor.Bizde ona ’ana muhalefet partisi lideri bozuntusu’ diyoruz. Ana muhalefet bozuntusu, bir süre önce bakanımız Sema Ramazanoğlu’na çok çirkef, ahlak dışı, terbiye dışı ve siyasi ahlak etiğe sığmayan bir hakarette bulundu. Bu hakaretten sonra vatandaşlarımız sosyal medya hesaplarıma o kadar çok tepki mesajı gönderdi ki. Mesajlarda ana muhalefet partisi bozuntusuna tepki, bizlere ve bakanımıza destek içeriyor. Milletimiz bunları hep görüyor. Milletimiz AK Parti’nin yaptıklarını görüyor. Tabi milletimizin tavrını da o na göre şekillendiriyor" diye konuştu.

"BİZİM İŞİMİZ HALKIMIZA HİZMET"

Yeni yapı ve yatırımlarla Kütahya’nın değiştiğini ve değişmeye de devam edeceğini belirten Milletvekili İshak Gazel, "AK Parti verdiği bütün sözleri tutar, yapamayacağı hiç bir şeyinde sözünü vermez. Çok hızlı ve sürekli bir şekilde imar faaliyeti devam ediyor. Battı-çıktı bitmek üzere. Yeni alt ve üst geçitler yapılacak. 10’a yakın kamu binası yenilenecek. Kütahya’nın 2019 kadar çehresi değişecek. Bizim işimiz hizmet. Hizmetin olduğunu noktada bulunuyoruz. AK Parti’nin 14 yıllık iktidarı, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin 80-90 yıllık kalkınma hamlesidir. AK Parti, Cumhuriyet tarihimizin en büyük yatırım hamlesini gerçekleştirmiş bir partidir. AK Parti, 81 ilde, ayyıldızlı bayrağımızın dalgalandığı her yerde siyaset yapıyor.Diğer partilerde bizleri sürekle karalamak için çalışıyor. Milletimiz bunlara hiç bir şekilde vize vermemektedir" ifadelerini kullandı. (EFE)