Kocaeli Derince İlçesinde bulunan askeri bir birlikte vatani görevini yapmakta olan 21 yaşındaki Mehmet Akif Adıyaman, çenesine dayadığı silahı ile intihar etti.

İddiaya göre, Derince İlçesinde bulunan 1'inci Ulaştırma Terminal Birlik Komutanlığı'nda, dün akşam saatlerinde silah sesi geldi. Birlikte görev yapan askerler ile komutanları silah sesine uyanıp kontrol ettiklerinde aslen Kayseri Bünyanlı olan ve vatani görevini Derince'de yapan Mehmet Akif Adıyaman’ın intihar ettiğini gördü. Çenesinin altına dayadığı silahla intihar eden Adıyaman hemen ambulansla Derince Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı. Ancak genç asker yolda yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Olayda yaşamını yitiren Adıyaman’ın cansız bedeni hastane morguna kaldırıldı. Gencin cenazesi savcılık tarafından yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Akif Adıyaman’ın cenazesi memleketi Kayseri'ye gönderildi.

Yaşamın son veren Akif Adıyaman’ın, intihar etmeden önce bir sosyal paylaşım sitesinde yaptığı paylaşımlarda, "Madem ki yokluğumda daha mutlusun o halde yokluk beni bu aşk için büründüğüm son kimlik olsun" yazdığı ve Azer Bülbül’ün “Felek” adlı sarkışını paylaştığı görüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.