Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde asker uğurlamasından gelen 4 gencin bulunduğu otomobil, ineğe çarptı. Kazada otomobilde sürücü ile birlikte bulunan 4 kişi yaralanırken, araç hurdaya döndü. Otomobilin çarptığı inek ise mundar olmaması için çevredeki vatandaşlar tarafından olay yerinde kesildi.

Kaza, gece saatlerinde Ereğli Ormanlı Karayolu, Süleymanbeyler Köyü Göleviç Mahallesi kavşağında meydana geldi. Alınan bilgilere göre; askere gidecek olan arkadaşlarını uğurladıktan sonra Turgay Çelik, (18) İsmail Üstün, (21) Mustafa Üstün, (24) ile birlikte köylerine dönen 67 LL 822 plakalı otomobil sürücüsü Nevzat Dursun (39) Süleymanbeyler Köyü Göleviç Mahallesi kavşağında yolda duran ineğe çarptı. Çarpmanın etkisi ile inek yaklaşık 10 metre yuvarlanırken, otomobil hurdaya döndü. Kazada yaralanan sürücü ve yolcuların yardımına koşan çevre sakinleri sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara yaptığı ilk müdahalenin ardından, yaralılar Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayı haber alan yaralı yakınları hastaneye akın etti.

Otomobilin çarptığı inek ölmek üzereyken vatandaşlar tarafından olay yerinde kesildi. Köy sakinlerinden Selçuk Öztürk "Asker uğurlamasından dönen 4 arkadaşın aracı, yolun ortasında bulunan hayvana çarpıp hayvanı yaklaşık 10 metre geriye itmiş. Araç olduğu yerde sabit olarak kalmış. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Jandarmanın gelmesi bekleniyor." dedi.

Kazada yaralanan ve Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Turgay Çelik, İsmail Üstün, Mustafa Üstün ve Nevzat Dursun'un sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturmayı sürdürüyor.