Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Samsun Şube Yönetimi, Mardin'de Özel Harekat Şube Müdürlüğü'ne ait zırhlı aracın devrilmesi sonucu meydana kazada şehit olan polis memuru Oktay Uçar’ın Bafra’daki aile evinde şehit babası İzzet Uçar’a taziye ziyaretinde bulundu.

ASKON Samsun Şube Başkanı Furkan Okudan ve ASKON Samsun Şube yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gerçekleştirilen ziyarette Okudan, şehit babası İzzet Uçar’a başsağlığı dileklerini iletti. Vazifeye giderken ebediyete irtihal ederek şehit olan oğlunun herkesin gıpta ettiği bir makam olan şehitlik mertebesine yükseldiğini belirten Okutan, “Bafra’nın şehidi, bütün bir ülkemizin, Samsunumuzun ve bizim de şehidimiz. Sizleri hiçbir şekilde yalnız bırakmayarak her zaman sizlerle birlikte olacağız. Herhangi bir ihtiyacınız olduğunda her konuda sizlere yardımcı olmak bizim boynumuzun borcudur. Artık bizler de senin birer oğlunuz. Allah hepimizi şehitlik mertebesine ulaştırsın." dedi.

Şehit Babası İzzet Uçar ise “Biz bu acıyı yaşadık. Allah kimseye yaşatmasın. Oğlum Bafra’nın ilk polis şehidi. Emniyet güçlerimize gösterdikleri ilgi ve yakın alakadan dolayı teşekkür ediyorum. Bizleri hiç yalnız bırakmadılar." ifadelerini kullandı.