Tunceli’de yol kesen PKK'lı teröristler tarafından kaçırılan astsubay Semih Özbey’in, Malatya Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey'in oğlu olduğu öğrenildi. Baba Özbey ve yakınları olayın duyulmasıyla kaygı ve üzüntü içerisinde gelecek iyi haberleri beklemeye başladı.

Tunceli-Erzincan karayolunun 40'ıncı kilometresinde bulunan Zağge mevkinde yol kesen PKK'lı teröristler Erzincan istikametinden Tunceli istikametine aracıyla giden Semih Özbey’in aracını durdurdu. Görev yaptığı Rize’den memleketi Malatya’ya geldiği öğrenilen Özbey’in üzerini ve aracını arayan PKK’lılar, astsubayın askeri kimliği ve silahını da aracında buldu. Diğer araçlardaki yolcuların ısrarlı şekilde ricalarına rağmen Özbey'i yanlarına alarak dağlık alana doğru kaçtı.

Kaçırılan astsubayın Malatya Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey'in oğlu olduğu öğrenildi. Bölgede güvenlik kuvvetleri tarafından operasyon başlatılırken, oğlu kaçırılan Gürsel Özbey ve yakınları üzüntülü bir şekilde gelecek iyi haberleri beklemeye başladı.