Ünlü komedyen Atalay Demirci, Zirve Üniversitesi’nde katıldığı söyleşide, ‘Survivora katılmak ister miydiniz?' şeklindeki bir soruya, “Survivora katılmak istemezdim. Çünkü açlığa dayanamam ve ayrıca insanların birbirleri hakkında gıybet etmesine karşıyım. Ayrıca oradaki ortam bana göre değil.” cevabını verdi.

Ünlü komedyen Atalay Demirci, Gaziantep Zirve Üniversitesi öğrencileriyle söyleşide bir araya geldi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği söyleşide, Atalay Demirci gelen sorulara cevap verdi. ‘Survivora katılmak ister miydiniz?' diye gelen bir soruya, Demirci şu cevabı verdi: “Survivora katılmak istemezdim. Çünkü açlığa dayanamam ve ayrıca insanların birbirleri hakkında gıybet etmesine karşıyım. Ayrıca bunu televizyon karşısında yapılmasını istemezdim. Bunun yanında oradaki ortam bana göre değil.” dedi.

“Diğer standupçılarla kıyaslanıyor musunuz?" şeklindeki soruya Demirci, “Komedyenlerin birbirleri ile kıyaslanmasına karşıyım. Her komedyen işini kaliteli olarak yapıyor. Cem Yılmaz ortaya çıkıp bu işin kaliteli yapılacağını gösterdi. Ben ise Tolga Çevik’i izlemekten büyük keyif alıyorum.” diye konuştu.