YGS-LYS, olimpiyat, TEOG sınavlarında almış olduğu başarılarla adını sıkça duyuran Başkent’teki Atlantik Okulları 2015-2016 eğitim yılına yönelik ödüllü giriş sınavı düzenledi.

Altı kampüste uygulanan ve başvuruları okulların web adresleri üzerinden online olarak alınan Atlantik Giriş Sınavları'na öğrencilerin yoğun ilgi gösterdikleri görüldü. Sınavlar yoğun ilgiden dolayı sabah ve öğle olmak üzere iki seansta uygulandı. Her iki seansta da öğrenciler sınavda ter dökerken, velilerine de okulların Psikolojik Danışma ve Rehberlik servisleri tarafından konferans salonlarında "Çocuk Eğitimi ve Aile" konulu seminerler verildi. Okulların fuaye alanlarında sunulan ikramlardan da istifade eden velilerin sınav organizasyonundan ve seminerlerden oldukça memnun kaldıkları gözlendi. Sonuçlarına göre Atlantik okullarına kayıt esnasında değişik oranlarda bursluluk avantajlarının sunulacağı sınavlarda ayrıca dereceye giren öğrencilere sınıflar bazında Ipad, netbook, akıllı telefon, Tablet PC, Gold Teknoloji marketlerden hediye çeki gibi birbirinden değerli ödüller verilecek.

"BU YIL DA YOĞUN BİR BAŞVURU VAR"

Atlantik Okulları Genel Müdürü Bahattin Özkaya, her yıl geleneksel olarak yaptıkları okula giriş sınavına bu yıl da yoğun bir başvuru olduğunu söyleyerek, "Sınavlarımıza katılan öğrencilerimize ve velilerine, sınavın organizasyonunda emeği geçen tüm idareci, öğretmen ve personelimize teşekkür ediyorum. Atlantik okulları ilimizde göstermiş olduğu başarılar ve eğitim alanında ortaya koymuş olduğu farkındalıkla velilerimizin ve öğrencilerimizin haklı teveccühünü kazanmıştır. Okullarımızın eğitim kadrosu olarak bizlere de düşen bu ilgi ve teveccühün artarak devam etmesi için daha fazla çalışmaktır." dedi.

Ayrıca Genel Müdür Özkaya, okullara 2015-2016 eğitim dönemi için kayıt başvurularının başladığını, çok avantajlı kayıtlardan yararlanabilmeleri için öğrenci velilerinin Mart ayı sonuna kadar okul kayıtlarını mutlaka yaptırmaları gerektiğini belirtti.