Türkiye Kupası heyecanı bu sene ATV kanalında atıyor. Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda bu akşam Fenerbahçe'yi konuk ediyor. Merak edilen ise derbinin kanalı ATV mi sorusuydu. İşte 05 Şubat 2917 ATV canlı yayın akışı...Beşiktaş Fenerbahçe maçı heyecanı ATV kanalında atacak. ATV'de bu akşam saat 20.30'da derbi maç şifresiz olarak yayınlanacak.

5 Şubat Pazar ATV yayın akışı:

12:30 Ölene Kadar

16:15 Kasımpaşa Osmanlıspor

19:00 Hafta Sonu ATV Ana Haber

19:45 Kupa Günlüğü

20:30 Beşiktaş Fenerbahçe

22:35 Dondurucu - Yabancı Sinema 

BEŞİKTAŞ FENERBAHÇE MAÇI

Siyah-beyazlı takımla Fenerbahçe arasındaki karşılaşma saat 20.30'da Vodafone Arena'da oynanacak. Mücadeleyi hakem Ali Palabıyık yönetecek.

Tek maç eleme sistemine göre oynanacak karşılaşmada Beşiktaş, Fenerbahçe karşısında saha ve seyirci avantajını değerlendirerek turu geçmeye çalışacak.

Beşiktaş'ta kupa maçı öncesi Ömer Şişmanoğlu dışında sakat futbolcu bulunmuyor. Siyah-beyazlı takım, Fenerbahçe ile yapacağı kupa mücadelesiyle rakibini ilk kez Vodafone Arena'da konuk edecek.

Son olarak eski stadı BJK İnönü Stadı'nda bir lig mücadelesinde rakibini konuk eden Beşiktaş, 5 yılı aşkın bir süre sonra Fenerbahçe ile Dolmabahçe'de karşılaşacak. Beşiktaş, Dolmabahçe'de 3 Mart 2013'te sarı-lacivertli rakibini, Olcay Şahan'ın 90+3. dakikada attığı golle 3-2 mağlup etmişti.


Beşiktaş, Fenerbahçe karşısında Vodafone Arena avantajını değerlendirmeye çalışacak. Geçen sezon sonlarında hizmete giren stadında şu ana dek 18 resmi karşılaşma yapan siyah-beyazlı ekip, rakiplerine boyun eğmedi. Bu maçlarda 13 galibiyet alan Beşiktaş, 5 karşılaşmayı beraberlikle tamamladı.

Spor Toto Süper Lig'de geçen hafta Kayserispor deplasmanında 4-1 gibi ağır bir skorla kaybeden sarı-lacivertliler ise Beşiktaş'a sahasında ilk yenilgisini tattırıp hem tur atlamak hem de sezonun geri kalanı için moral depolamak istiyor.

Kupada C Grubu'nda Gençlerbirliği ve alt liglerden Menemen Belediyespor ile Amed Sportif Faaliyetler'le eşleşen Fenerbahçe, tek yenilgi alarak 11 puan topladı. Geçen sezonun finalisti sarı-lacivertliler, Gençlerbirliği'nin ardından 2. sırada yer alarak son 16 turuna kaldı.

STAT: Vodafone Arena
HAKEM: Ali Palabıyık
SAAT: 20:30

BEŞİKTAŞ: Fabri, Gökhan, Marcelo, Tosic, Adriano, Atiba, Oğuzhan, Babel, Quaresma, Talisca, Cenk Tosun.
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Şener, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali, Josef, Mehmet Topal, Ozan, Lens, Sow, Robin van Persie.
TEKNİK DİREKTÖR: Dirk Advocaat