Anadolu Üniversitesinde bir grup yeni kayıt için gelenlere,‘ Berkin'in sıralarından Ali İsmail'in sıralarına hoş geldiniz’ pankartı açarak karşıladı.

Eskişehir Emek Gençlik üyeleri, Anadolu Üniversitesi'nde yeni kayıt yaptıran öğrencilere yardımcı olmak ve üniversiteyi tanıtmak için üniversite kampusunda stant açtı. Açılan standın yanındaki pankarta ‘Berkin'in sıralarından Ali İsmail’in sıralarına hoş geldiniz’ yazısı dikkat çekti.

Anadolu Üniversitesinde eğitim gören Emek Gençlik üyeleri, üniversiteye yeni kayıt yaptıran öğrencilere yardım ve üniversiteyi tanıtmak için üniversitenin kampusunda stand açtı. Satandın olduğu yere, İstanbul Okmeydanı'nda Gezi Parkı eylemleri sırasında ekmek almak için dışarı çıktığı sırada gaz fişeği ile başından vurulan ve kaldırıldığı hastanede 269 günlük yaşam mücadelesinde hayatını kaybeden Berkin Elvan ile Eskişehir’de 2 Haziran’da Gezi Parkı protestoları sırasında uğradığı saldırı sonucu ağır yaralanan, 38 gün komada kaldıktan sonra yaşamını yitiren Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü 1’inci sınıf öğrencisi 19 yaşındaki Ali İsmail Korkmaz’ın pankartını astı. Pankarta ‘Berkin'in sıralarından Ali İsmail'in sıralarına hoş geldiniz’ yazısı dikkat çekti.