Gaziantep’te arkadaşlarıyla birlikte aynı evde kalan Enes Furkan Erçin(17), çıkan tartışmada av tüfeğiyle başından vurularak hayatını kaybetti.

Şenyurt Mahallesi’nde gece geç saatlerde meydana gelen olayda, iddiaya göre 17 yaşındaki Enes Furkan Erçin; Muhammed A., Mehmet Eren Y. ve Mehmet A. ile kiraladıkları evde bir araya geldi. Gecenin ilerleyen saatlerinde belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıkan kavgada, kim tarafından ateşlendiği belirlenemeyen av tüfeğiyle başından vurulan Enes Furkan Erçin hayatını kaybetti. Eve gelen sağlık ekiplerinin yaşamını yitirdiğini tespit ettiği Erçin’in cesedi otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu Merkezi’ne kaldırıldı.

Ölüm haberini alarak Adli Tıp Kurumu'na gelen yakınları gözyaşlarına boğuldu. Erçin’in annesi, "Oğluma sahip çıkamadım, Enes’im damat olamadı" diyerek gözyaşı döktü. Ölümü ile yakınlarını yasa boğan gencin cenazesi otopsi işleminin ardından ailesine teslim edildi. Polis ekipleri cinayet ile ilgili Erçin'in arkadaşları Muhammed A., Mehmet Eren Y. ve Mehmet A.’yı gözaltına aldı.