Muğla’nın Fethiye ilçesinde Muğla Barosu’na bağlı bir avukatın ofisine gelen 2 kişi, avukatı kendi ofisinde dövdü. Zanlılar, tekme tokat dövdükleri avukatla daha sonra oturup sohbet etmeye devam etti.

Muğla Barosu’na bağlı avukat Zeki Millioğlu, geçen 4 Haziran’da Fethiye’nin Akarca Mahallesi’ndeki ofisinde müvekkili ile görüştüğü sırada odaya Ramazan Ç. ve arkadaşı girdi. İddiaya göre Ramazan Ç., Millioğlu’na, ‘Biz sana iş yaptık, paramızı ver’ dedi. Ramazan Ç., kimseye borcu olmadığını söyleyen Millioğlu ile bir süre tartıştı. Tartışma kavgaya dönüştü. Ramazan Ç. ve yanındaki arkadaşı, Millioğlu’nu tekme tokat dövmeye başladı. 2 dakika süren boğuşmayı, Millioğlu’nun müvekkili ayırdı. Kavganın ardından sakinleşip yerlerine oturan taraflar, tekrar sohbet etmeye başladı. 6 dakika süren sohbetin ardından Ramazan Ç. ve arkadaşı ofisten ayrıldı.

Yaşananların şaşkınlığını üzerinden atamayan Zeki Millioğlu, 12 yıldır Fethiye’de avukatlık yaptığını söyledi. Kimseye borcu olmadığını anlatan Millioğlu, “Müvekkilimle görüştüğüm sırada 2 kişi geldi. Onları buyur edip müvekkilimle görüşmeye devam ettim. Bir süre sonra ikiliye dönüp ‘buyrun’ dedim. ‘Bize borcun var.’ dediler. Daha sonra ‘Samet’ diye birinden söz ettiler. ‘Ben sizi tanımıyorum kimseye borcum yok’ deyince, sarışın şişman olan, ‘Biz senden almasını biliriz’ diye cevap verdi. Daha sonra ikisi birlikte saldırdı. Ağza alınmaz küfürler ettiler. Polis çağırdım. Karşı taraf benden şikayetçi olmuş. Olay anının görüntüleri var.” dedi.

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI
Öte yandan ofiste yaşananlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde Ramazan Ç. ve arkadaşının ofise girişi görünüyor. Bir süre Zeki Millioğlu tartışan ikili daha sonra saldırıya geçiyor. 2 dakika süren kavganın ardından tekrar yerlerine oturan taraflar 6 dakika daha sohbet ediyor. Sohbetin ardından Ramazan Ç ve arkadaşı ofisten ayrılıyor.