Batman’ın Sason ilçesinde ayağı kırılan bir kişi, tepeden araçların bulunduğu alana kadar tabuta konularak taşındı.

Film sahnelerini aratmayan olay, Sason ilçesine 7 kilometre uzaklıkta bulunan su kenarına piknik yapmaya giden bir grup arasında yaşandı. Vahap D. isimli genç, yamacı çıkarken kayıp düşmesi sonucu ayağını kırdı. Telefonların çekmediği ve araçların ulaşamaması nedeniyle gençler bölgede bulunan köylülerden yardım istedi. Köye giden gençler çare olarak camide bulunan tabutu alıp arkadaşlarına yardıma gitti. Arkadaşlarını tabutun içerisinde araçların bulunduğu yere kadar taşıyan gençler arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Ayağı kırılan gencin bazı arkadaşları tabutta taşıdıkları arkadaşlarına “hakkımızı helal etmiyoruz” diye espri de yaptı.

Ayağı kırılan genç arkadaşları tarafından tabutla zorlu bir uğraş sonucu araçların bulunduğu yere taşındı. Araca alınan genç buradan Batman’da özel bir hastanede tedavi altına alındı. Gençler camiden aldıkları tabutu daha sonra camiye geri götürüp bıraktı.

Yaşanan durumu anbean cep telefonu ile kaydeden gençlerden Emrah Ö. yaşanan durumdan dolayı hem zor anlar hem de komik anlar yaşadıklarını kaydetti.