Aydın’da bir hafta önce babası tarafından Yenipazar ilçesindeki ablasının evine götürülen 17 yaşındaki Ayşegül A. kayboldu. Ailesi, her yerde kızlarını arıyor.

Dereköy Mahallesi’ndeki evde ailesi, gözyaşlarıyla kızlarından gelecek iyi bir haber bekliyor. "Bir hafta önce ortadan kayboldu. Kaçtı mı, kaçırıldı mı? Başına bir şey mi geldi? Bilmiyoruz." diyen aile, kızlarının kendilerine ulaşmasını istiyor. Annesi Nursen A., gözyaşları içerisinde elinden düşürmediği kızının fotoğrafıyla teselli buluyor. Kızıyla anlaşmazlıkları olmadığını belirterek, “Kızım ablasının evine gitmişti. Oradan adeta kayboldu. Yer yarıldı, yerin içine girdi. Biri mi kaçırdı, sevdiği biri vardı onunla mı kaçtı bilmiyoruz. Biz kızımızı seviyoruz. Kızımın evine dönmesini veya en azından bize ulaşıp durumunu bildirmesini istiyoruz. Biz kızımıza kızmıyoruz da, onu bekliyoruz. Ben kuzumu bekliyorum.” dedi.

Kızını ablasının yanına götürdüğünü, gece gelen telefonla da kaybolduğunu öğrendiğini belirten baba Kazım A., evine dönmesini istedi. Kızını çok sevdiğini, onun da kendisini çok sevdiğini söyleyerek, “Kızım, ne olursun evine dön. Ben, annen, ablan ve akrabaların çok üzüldüler. Seni seviyoruz. Evine dön. Senden haber bekliyoruz.” şeklinde seslendi. Kızı kayıp müracaatı yaptıklarını, jandarma, polis veya vatandaşlardan bir haftadır hiçbir haber gelmediğini belirten Kazım A., akrabalarının da ellerinde fotoğraflarıyla Aydın ve ilçelerinde aradığını söyledi. Kızının iki yıl önce psikolojik bir rahatsızlığı olduğunu ve tedavi görerek düzeldiğini de belirterek, görenlerin kendilerine yardımcı olmasını istedi.

Genç kızın hayatından endişe eden akrabaları da onu bulmak için yollara düştü. Son olarak da Aydın’da arayan amcası Ertan A., parklara giderek elindeki fotoğrafı vatandaşlara gösteriyor. Ertan A., “Geçen hafta gece saat 12.00'de, herkes yattıktan sonra evden çıkmış. Bir daha eve dönmedi. Polis karakoluna bildirdik. Şu anda sokak sokak arıyoruz. Şimdi de Aydın’a geldik, onu parklarda ve sokaklarda arıyoruz. Şayet gören veya tanıyanlar olursa, ailesinin 0544 5236038 veya 0544 8782138 numaralı telefonlarına haber vermelerini istiyoruz.” dedi.