Peygamber Yolu Derneği ile Aydın Hale Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen 2. Herkes O'nu Okuyor isimli kitap okuma yarışmasında dereceye girenler için ödül töreni düzenlendi. Törene katılan Reha Yeprem'in okuduğu şiirlerle Kâinatın İftiharı Hz. Muhammed (SAV) bir kez daha yâd edildi. O'nun çileli hayatını şiirle anlatan Yeprem, anektodlarla da dinleyicileri hayalen Asr–ı Saddet'e götürdü. Taha ise ilahi ve ezgiler okudu.

Programda konuşan Aydın Hale Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Halil Durak, “Geleneksel hale gelen Herkes O'nu Okuyor ile Efendimiz (SAV)'in hayatı, sulh anlayışı, insanlara ulaşma metodolojisi, aile ve toplum hayatını düzene koyan tavsiyeleriyle ilgili konularda bilgilendik. Bu yarışmada sadece ödül alanlar değil, tüm katılanlar kazanmıştır, çünkü Kâinatın İftihar Tablosu Efendimiz (SAV)'in hayatını bir kez daha öğrenerek en büyük ödülü almışlardır." dedi.

Törende, yarışmaya katılan 7 bin kişi arasından dereceye giren 168 kişiye hediyeleri verildi. En başarılı dört kişi umre, 11 kişi yarım altın, 15 kişi çeyrek altın, 15 kişi Ipad, 23 kişi tablet bilgisayar ve 100 kişi hediye çeki kazandı.