Aydın'ın Yenipazar ilçesinde 15 gün önce ortadan kaybolan 17 yaşındaki Ayşegül Acar’ın ailesi, kızlarının hayatından endişe ediyor.

Kaybolan kızlarını, polis ve jandarma ile birlikte kendilerinin aradıklarını ancak hiçbir ipucuna rastlamadıklarını belirten baba Kazım Acar, kızlarının hayatından endişe ettiklerini söyledi. Baba Kazım Acar, “Kızım sırra kadem bastı adeta. Kaybolalı 15 gün oldu. Hiçbir ipucu veya bir belirti yok. Jandarma, polis kayıp diye arıyor. Biz de arıyoruz. Gidebileceği yerlere bakıyoruz. Hiçbir ipucu yok. Muğla’da gidebileceği yerlere baktık. Hiçbir iz yok. Hayatından endişe ediyoruz. Kızımızın akıbetinden korkuyoruz. Yetkililerden bir an önce kızımızın bulunması için daha çok yardım bekliyoruz. 15 gün oldu halen hiçbir haber yok. Ölü mü diri mi? Bilmiyoruz. Kızıma da buradan sesleniyorum. Kızım lütfen bize haber ver. Seni çok merak ediyoruz.” dedi.

Kızları Ayşegül için sürekli gözyaşı döken anne Nursen Acar da bir an önce kızından haber gelmesini beklediğini söyledi. Kızının fotoğrafına sarılıp sürekli ağlayan anne Nursen Acar, “Her yerde kızımızı arıyoruz. O benim canım ciğerim. Sesini duymak istiyorum. Bizden korkması için bir sebep yok. Yeter ki gelsin. Ben kızımı istiyorum. 15 gün oldu ortadan kaybolalı. Halen bulunmadı.” diye konuştu.