Mersin'in Tarsus ilçesinde hunharca cinayete kurban giden üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın mezarını ailesi ziyaret etti. Kızının mezar taşını sıvazlayan baba Mehmet Aslan, "Babanı affet kızım. Yardım isteğini duyamadım. Seni öpmeye kıyamazdım. Babiş derdi bana. Mavişim benim." diyerek gözyaşlarını tutamadı.

Baba Mehmet ile anne Songül Aslan ve abla Buse Aslan yakınları ile birlikte hunharca bir cinayete kurban giden kızları Özgecan'ın defnedildiği Mersin Şehir Mezarlığına geldi. Güçlükle ayakta duran aile, yakınlarının yardımı ile kızlarının kabrinin başına geldi.
Anne Songül Aslan, kızının mezar taşını öperek elleriyle sıvazladı. Acılı anne gözyaşlarını tutamadı. Baba Mehmet Aslan da kızının kabrinin hemen yanına oturarak dua etti. Duasını avucuna aldığı gül goncası ile sürdüren acılı baba, kızının mezar taşındaki fotoğrafını sıvazladı.

Baba Mehmet Aslan "Melek yüzlü kızım benim, babanı affet kızım. Yardım isteğini duyamadım. Benim savaşçı kızım, güzel kızım. Rabb'im seni kendisi için yaratmış. Melek kızım benim. Beni affet yavrum, kara ceylanım benim, gül goncası kızım benim. Seni öpmeye kıyamazdım. Seni uykuda severdim. Melek kızım benim. Babiş derdi bana. Mavişim benim" diyerek gözyaşı döktü. Acılı aile dua ettikten sonra yakınlarının yardımı ile evlerine döndü.