Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde arkadaşlarıyla alkol alıp eğlendiği öne sürülen bir kişi, tartıştığı şahsın oğlu tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Olay, dün akşam 17.30 sıralarında Karakavuz köyünde meydana geldi. İddaya göre Gürhan Üzmez (27), arkadaşlarıyla köyün yakınlarında alkol alıp eğlendi. Üzmez, bir süre sonra yanlarına gelen aynı köyden 45 yaşındaki C. A. ile bilinmeyen bir sebeple tartışmaya başladı. Tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Bu arada sesleri duyup olay yerine gelen C. A.’nın oğlu H. A. Da (17) kavgaya dahil oldu. H. A., kavga sırasında bulduğu bıçakla Gürhan Üzmez’i ağır şekilde yaraladı. Kanlar içerisinde yerde kalan Üzmez, için çevredekiler 112 sağlık görevlilerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, olay yerinde yaralıya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulans ile Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Gürhan Üzmez, durumunun ağır olması nedeniyle Bülent Ecevit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Üzmez, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Gürhan Üzmez’i bıçaklayarak ölümüne sebep olduğu öne sürülen H. A. ile babası C. A., jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Adliyeye çıkarılan zanlılar, savcılıkta yapılan sorgulamalarının ardından tutuklanma talebi ile nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Mahkeme, baba C. A.’yı serbest bırakırken, oğlu H. A. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybeden Gürhan Üzmez’in, öldürülmeden yarım saat önce eğlenirken arkadaşları ile birlikte çektiği selfiyi sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabında paylaştığı görüldü. Evli ve iki çocuk babası olan Üzmez’in bir ay kadar önce bir oğlunun olduğu belirtildi.