Bafra Kaymakamı Halis Arslan, hafta sonu Bafra Devlet Hastanesi acil bölümünü ziyaret etti. Kaymakam Arslan Başhekim Dr. Fatih Ak’tan çalışmalar hakkında bilgiler aldı, hastalarla görüştü. Hastalar, doktor azlığından şikayet etti.

Bafra Kaymakamı Halis Arslan Bafra Devlet Hastanesi acil bölümünde yatan hastalar ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, sohbet etti. Acil servisin ön müdahale ve hasta yatış bölümlerini de gezen Kaymakam Arslan hastanede verilen hizmetlerden memnun olup olmadıklarını, kendilerine gereken ilginin gösterilip gösterilmediğini sordu. Hasta yakınları, hastanenin acil servis ve diğer bölümlerinde bulunan doktorlar ve personelden memnun olduklarını ancak acil bölümdeki doktor ve personelin sayıca yetersiz olduğunu dile getirdi.

Kaymakamı Arslan inceleme ve vatandaşlarla sohbeti sonrası yetkililere, "Hastanelerin her zaman acil servisinin hijyenik ve temizlik bakımından iyi olması gerekiyor. Bu nedenle temizliğe özen göstermeniz lazım. Özellikle acile gelen hastalarla yakından ilgilenin ve hiçbir zaman güler yüzlülüğünüzü kaybetmeyin." uyarısında bulundu.