Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz, 13 yıllık AK Parti iktidarı döneminde Yozgat’ın istenilen hizmeti alamadığını belirterek, AKP döneminde ilin her geçen gün daha kötüye gittiğini söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında diğer adaylarla birlikte Aydıncık ve Kadışehri ilçelerinde ziyaretlerini sürdüren MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, vatandaşların sorun ve isteklerini dinleyerek sohbet etti. Yozgat’ın göç veren illerin başında geldiğine dikkat çeken Durmaz, "Tarlasında ürünü para etmeyen çiftçimiz, geçimini sağlamak için köyünü kasabasını terk ederek asgari ücret karşılığında büyük şehirlerin varoşlarına göç ettirilmek durumuna getirilmiştir. O bölgelerde de sosyal sorunlar yaşamaya mahkum edilen vatandaşlarımız gerçekten zor yaşam koşulları ile karşı karşıya bırakılmıştır. Göçün doğurduğu sonuçların birisi de belediyelik kasabaların köye dönüştürülmesi sonucunda eğitim,alt yapı,sağlık,ulaşım gibi belediye hizmetlerinden de mahrum olma durumu ortaya çıkmıştır." dedi.

"KAPANAN BELEDİYELER, MHP İKTİDARIYLA TEKRAR AÇILACAKTIR"

Kapanan belde belediyelerinin MHP’nin iktidarı ile yeniden açılacağını söyleyen Durmaz, "Bizim iktidarımızla kapanan beldemiz tekrar açılacaktır.Vatandaşımızın alım gücünün olmaması esnafımızı olumsuz etkilemektedir. Asgari yaşam standardının altında yaşamaya mahkum edilen vatandaşlarımızın sıkıntılarına tek çare MHP’dir. İşçisini, memurunu, emeklisini, siftah edemeden dükkanını kapatan esnafını ve ürünü para etmeyen çiftçimizi düzlüğe çıkaracak ve insanca yaşanmasını sağlayacak projeler bizim iktidarımızla gerçekleşecektir. 13 yıldır iktidara büyük oranda destek sağlayan Yozgat lı hemşehrilerimiz maalesef bu sürede umduğunu bulamamış ve her geçen gün daha da kötüye gitmiştir. 7 Haziran mevcut iktidara hesap sorma zamanıdır.” diye konuştu.