Bursa’nın Nilüfer ilçesinde bir süre önce emekli olan ve aldığı traktörle çiftçiliğe başlayan 55 yaşındaki Selahattin Durgut, zeytin bahçesinden dönerken takla atan traktörün altında kalarak hayatını kaybetti. Kaza yerine gelen Durgut’un yakınları büyük acı yaşadı.

Edinilen bilgiye göre kaza, akşam saatlerinde Görükle Dumlupınar Mahallesi Şirin Sokak’ta meydana geldi. Zeytin ağaçlarını budadıktan sonra dönüşe geçen Selahattin Durgut'un kullandığı 16 GB 208 plakalı traktör, Görükle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önündeki rampadan inerken virajı alamayarak takla attı. Durgut'un traktörün altında kaldığını gören çevredeki vatandaşlar, polis ve 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede Selahattin Durgut'un hayatını kaybettiğini tespit etti. Polis ekipleri de kaza yerini şerit içine aldı.

İki çocuk babası Durgut’tan geriye kaza yerinde hasır şapkası ile teknik malzemeleri kaldı. Olay yerine gelen Durgut’un yakınları gözyaşlarına boğuldu. Durgut’un oğlunun, annesini sakinleştirmeye çalışması kameralara yansıdı. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Durgut’un cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.