MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Karabük Kent Meydanı'nda düzenlenen mitinge katıldı. Zonguldak ve Bartın mitinginden sonra şehre gelen Bahçeli, burada yaptığı konuşmada, “Sizlerin alın terini kaçak ve karanlık saraya gömdüler, affetmeyiniz. Sizlerden çalıp villaya yığdılar, havuzculara peşkeş çektiler, affetmeyiniz. Sizlerin emeğini lüks uçaklara, helikopterlere, otomobillere harcadılar, affetmeyiniz.” dedi

Verilecek her oyun güzel vatanın geleceğini belirleyeceğini belirten Bahçeli, "Türkiye bugün bir yol ayrımındadır. Vereceğiniz her oy, güzel vatanımızın geleceğini belirleyecektir. Vereceğiniz her oy, çocuklarınızın istikbalini tayin edecektir. Bugün hiç olmadığı kadar tehdit ve tehlikelerle yüz yüzeyiz. Gelin bu defa Türkiye’nin geleceği, bağımsızlığı ve bütünlüğü için Milliyetçi Hareket’in saflarına katılın. Bir yandan iki torba kömür gelirken, arka kapıdan Süleyman Şah Türbesi gitmiştir. Bir yandan üç teneke peynir gelirken, arka kapıdan huzur ve güvenliğimiz gitmiştir. Bir taraftan oyuncak gelirken, arka kapıdan imtiyazlı oğullar karadan, denizden, havadan malı götürmüşlerdir. Hepsi Türkiye’mizin 92 yıllık alın teri, göz nuru, helal kazancıdır. Hepsi sizin malınız, hepsi sizin vergileriniz, hepsi sizin paranız. Ne geliyorsa size helal olsun. Ancak bununla yetinmeyin. Bu kadara tamah etmeyin. Yoksulluğa onay vermeyin. Siz bunlarla oyalanırken, ülke altınızdan gitmektedir. Koltuğu kaybetmemek için inançların, milliyetçiliğin, bayrağın, nasıl istismar edildiğini yakından incelediniz." İfadelerini kullandı.

'Millet şuurundan habersiz zihniyet sahiplerinin milletimizi köken ve inançlara nasıl bölmek istediğini gördünüz' diyen Bahçeli şunları söyledi; "Üstelik bunun adına da, istikrar denilerek aldatılmaya çalışıldınız. AKP’yi görün, tuzağı anlayın. AKP’yi okuyun, ihanet ve melanetin cesametini fark edin. AKP tükendikçe Türkiye’yi de eritmektedir. Girdaptan düzlüğe ulaşmanız için bir adımınız gerekecek. Sizlerin alın terini kaçak ve karanlık saraya gömdüler, affetmeyiniz. Sizlerden çalıp villaya yığdılar, havuzculara peşkeş çektiler, affetmeyiniz. Sizlerin emeğini lüks uçaklara, helikopterlere, otomobillere harcadılar, affetmeyiniz. Çözüm dediler, çözülme için PKK’ya söz verdiler, affetmeyiniz. İmralı canisiyle pazarlık yapıp Türkiye’yi yeni anayasayla bölme konusunda mutabakat sağladılar, affetmeyiniz.”

Daha sonra Karabük Belediyesi tarafından yaptırılan Kent Meydanını açan Bahçeli karayolu ile Ankara’ya döndü.