E-5 karayolu Bahçelievler mevkisinde asfalt çalışması yapan bir kamyonun arkasında bulunan 3 işçiye otomobil çarptı. 2 işçi, otomobil ve kamyon arasında sıkışarak ağır yaralandı.

Kaza, saat 01.30 sıralarında E-5 karayolu Edirne istikameti Bahçelievler mevkisi yan yolda meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, aşırı hızlı olduğu iddia edilen 06 AF 8848 otomobil, yan yolda asfalt çalışması yapan işçilere çarptı. Kazada 2 işçi otomobil ile asfalt kamyonunun arasında sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye kurtarıcı aracı ve ambulans sevk edildi. İtfaiye ekipleri otomobil ile kamyon arasında sıkışan 2 işçiyi kurtarmak için uzun süre uğraş verdi. Yapılan çalışmaların ardından 2 işçi sıkıştığı yerden çıkarılarak ambulanslara taşındı. Ağır yaralanan işçiler ambulanslarla Bakırköy Sadi Konuk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazada hafif yaralanan başka bir işçi de yine ambulansla hastaneye sevk edildi.

Kazaya sebep olan otomobilin sürücüsünün olay yerinden koşarak kaçtığı iddia edildi. Polis ekipleri yaşanan kaza ile ilgili soruşturma başlattı.