Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, kardeşi Osman Çelik’in sahibi olduğu Özçeliksan İnşaat tarafından Bursa’da gerçekleştirilen Biaport Zafer Projesi’nin temel atma törenine katıldı.

Merkez Osmangazi ilçesi Zafer Mahallesi’nde Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan yeni Belediye Sarayı’nın arkasında gerçekleştirilen temel atma törenine, Bakan Çelik’in yanı sıra milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ile Bakan Çelik ve Osman Çelik’in babası Yaşar Çelik katıldı.

Bakan Faruk Çelik, rahatsızlığı sebebiyle programda konuşma yapmadı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise Zafer Mahallesi bölgesinin Bursa’nın kalbi olduğunu belirterek, “Buradaki dönüşüm önemli. Burası yapmakta olduğumuz belediye binasının hemen altı. Az yukarıda Gökdere var. Teleferik hemen bu semte inecek. Zafer Parkı projemiz onay aşamasında. Yani bölge hızlı bir şekilde dönüşüme devam edecek.” diye konuştu.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da ilde fiziki kentsel dönüşümden önce zihinlerde dönüşüm gerçekleştirmek gerektiğini ifade etti. Osman Çelik’in, şehrin bazı noktalarına astığı afişlerle, “Osmangazi’de dönüşüm başlıyor” yazdığını ifade eden Dündar, “Yani bu demektir ki zihinlerde dönüşüm gerçekleşmiş. İnşallah bu başlıyor ve Osmangazi’de bunu başaracağız.” ifadelerini kullandı.