Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki terör saldırısı ile ilgili, "Binlerce ve yüzbinlerce kere lanetliyorum. İnsan canına kıymak kadar alçakça birşey olamaz." dedi.

Zonguldak'ın Devrek ilçesindeki heyelan hakkında bilgi almak üzere ilçeye gelen Bakan Güllüce, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde meydana gelen terör saldırısına yönelik açıklamalarda bulundu. Güllüce, "Bugün Suruç'ta olan olayı nefretle kınıyoruz. Bu ülkenin fitnelik ve aleyhine olan her türlü menfi hareketlere rağmen Türkiye birlik ve beraberliğini koruyacaktır. Dünyanın gelişen ülkeleri arasında olacaktır. Binlerce ve yüzbinlerce kere lanetliyorum. İnsan canına kıymak kadar alçakça birşey olamaz. Ölenlere rahmet ve kalanlara başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

Daha sonra beraberindeki heyetle birlikte Karşıyaka ilçesinde yaşanan ve giderek artan heyelan alanı ile ilgili yetkililerden bilgi alan Güllüce, yaklaşık 50 yıldır ileri derece heyelan bölgesi olmasına rağmen mahallede konut ruhsatı verilmesine anlam veremediğini belirtti.