Bakırköy’de seyir halindeki lüks otomobil, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kurşun yağmuruna tutuldu. Olayda bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi de yaralandı. Polis saldırıyla ilgili soruşturma başlattı.

Olay, E-5 Yanyol Bakırköy Botanik Parkı önünde saat 00.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, Topkapı istikametine ilerleyen ve içerisinde iki kişi bulunan 34 MTN 23 plakalı Porsche marka otomobil, yanına yaklaşan başka bir otomobildeki kişi ya da kişilerce kurşunlandı. Aracı kullandığı öne sürülen Yahya Tellioğlu’nun vücuduna çok sayıda kurşun isabet etti. Yahya Tellioğlu, aracı olay yerinden yaklaşık 100 metre ileride durdurabildi. Otomobilde bulunan ve ismi öğrenilemeyen bir kişi daha saldırıda yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yahya Tellioğlu ambulansla İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldığı sırada hayatını kaybetti. İsmi öğrenilemeyen diğer yaralı da ambulansla özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Saldırgan veya saldırganlar ise olay yerinden kaçtı.

Olay yerini emniyet şeridiyle çeviren polis ekipleri, delil araştırması yaptı. Olay yeri inceleme ekipleri, yaklaşık 100 metrelik alanda mermi kovanı ve delil aradı. Polis, kurşunlanan otomobilde de detaylı inceleme yaptı. Saldırgan veya saldırganların yakalanması için çalışmalar devam ediyor.