Balıkesir'de çöp konteynerine bırakılan şüpheli paketten içi boşaltılmış bomba düzeneği çıktı. Düzenek, bomba imha uzmanları tarafından incelemeye alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Karaoğlan mahallesi, Eski Edremit caddesindeki çöp konteynerindeki plastik gibi parçaları toplayan bir kişi, çöpteki paketten şüphelenerek polisi aradı. İhbar üzerine olay yerine gelen bomba imha ekibi, çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.

Bomba imha uzmanı, paketi inceledikten sonra içerisi boşaltılmış bomba düzeneği olduğunu gördü. Bomba imha uzmanı, düzeneği alarak Emniyet Müdürlüğü'nde incelenmek üzere olay yerinden ayrılırken diğer polis ekipleri çöp konteynerinde inceleme yaptı. İhbarı eden vatandaş, "Çöpte plastik parçalar ararken elime bu kutu geldi. Üzerinde fünye gibi bir şeyler gördüm. Bomba olma ihtimali üzerine polise haber verdim." dedi. Olay yeri inceleme ekipleri, düzeneği bulan vatandaşın parmak izini alırken ifadesi alınmak üzere karakola götürürdü.

Meraklı vatandaşlar ise çevrede olan bitenleri şaşkınla izlerken bir taraftan da cep telefonu ile olan bitenleri kaydetti.