Tunceli'de PKK'lı teröristler tarafından polis lojmanlarına yapılan saldırıda şehit düşen Özel Harekat Polisi Aydın Nazillioğlu’nun Balıkesir’deki baba ocağına ateş düştü. Şehit polisin acı haberiyle birlikte Balıkesir’e dört günde ikinci şehit ateşi düştü.

Hakkari’nin Dağlıca bölgesinde geçen Pazar günü gerçekleşen terör saldırısında Balıkesirli 22 yaşındaki Bakım Astsubay Çavuş Deniz Göçkün şehit düşmüştü. Şehit Deniz Göçkün henüz toprağa verilmeden acı haber bu kez Tunceli’den geldi.

Balıkesir Valiliği’nden gece saatlerinde yapılan açıklamada şehit polisin bugün toprağa verileceği belirtildi. Valilikten yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi: “Tunceli'de şehit olan Altıeylül ilçesi Bayat Mahallesi’nden hemşehrimiz polis memuru Aydın Nazillioğlu 10 Eylül tarihinde defnedilecektir. Şehidimizin ilimize gelişi ile ilgili her türlü tedbir alınmış ve hazırlık yapılmıştır. Bu vesileyle başta şehidimiz polis memuru Aydın Nazillioğlu olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine, Balıkesirli hemşehrilerimize ve aziz milletimize başsağlığı diliyoruz.”