Mersin’in Silifke İlçesinde iki gün önce evinde baltayla parçalanmış halde bulunan Arif Portakal'ın(55) katil zanlısı olarak gözaltına alınan karısı Nezaket Portakal ve üvey oğlu Savaş Bıcık tutuklandı. Evin içindeki kanlı terlik ve bulunan cinayet aleti balta katilleri ele verdi.

Arif Portakal isimli (55) vatandaş iki gün önce evinde hunharca öldürülmüş halde eşi Nezaket Portakal tarafından bulunmuştu. Olayı çığlıklar atarak komşularına duyuran Nezaket Portakal, olay yerine gelen Silifke Emniyet Müdürlüğü polisleri tarafından karakola götürülüp ifadeleri alındı.

Ardından evde yapılan titiz çalışma ile deliller toplandı. Evin içinde bulunan kanlı terlik ve kilerde bulunan cinayet aleti balta ile cinayet esnasındaki parmak izleri katilleri ele verdi.
Cinayet zanlısı olarak eşi Nezaket Portakal ve üvey Oğlu Savaş Bıcık’ın gözaltına alındı.
Zanlıların emniyette yapılan sorgularının ardından çıkarıldıkları Silifke Adliyesinden tutuklanarak Silifke Cezaevine gönderildi.

Kocasını balta ile tanınmaz hale getiren Nezaket Portakal ve oğlu Savaş Bıcık’ın cinayeti daha önceden planladıkları iddia edildi.