Balıkesir’in Bandırma ilçesinde sentetik uyuşturucu kullandığı iddiasıyla bir kişi kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Edilen bilgilere göre, 17 Eylül mahallesinde yapım çalışmaları devam eden kapalı pazaryerinin yanında yerden yatan bir şahsın olduğunu göre vatandaşlar 155 polis imdatı arayarak yardım talebinde bulundu. Olay yerine gelen 112 acil servis doktorları tarafından ilk müdahalesi yapılan Mehmet S. (17) isimli şahıs, Bandırma Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Hayati tehlikesi bulunan ve yapılan tahlillerde sentetik uyuşturucu kullandığı belirlenen Mehmet S., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etti.
Bandırma Kaçakçılık ve Büro Amirliğine bağlı ekipler Mehmet S.’ye sentetik uyuşturucu temine ettiği öne sürülen Türkan G. (39) ve kızı Şükriye G.’nin (17) Bandırma’nın Çınarlı mahallesi 52 sokakta bulunan evine operasyon yaptı. Yapılan operasyonda 16 adet exctasy ve 10 gram sentetik uyuşturucu ele geçirdi. Operasyonda sentetik uyuşturucu kullandığı belirlenen ve baygın halde bulunan Ali C. (25) ve Filiz U. (21) Bandırma Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Türkan G. ve kızı Şükriye G. güvenlik güçlerince gözaltına alındı. Zanlıların emniyetteki ifadesinin ardından nöbetçi mahkemeye çıkartılması bekleniyor.