Bandırma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri ve Özel Harekat Şube Müdürlüğü, uyuşturucu satıcılarına yönelik eş zamanlı operasyon yaptı. Operasyonda 30 kişi tutuklandı.

Balıkesir’in Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü KOM Grup Amirliği ekipleri ile Özel Harekat Şube Müdürlüğü'ne bağlı timlerin de destek verdiği uyuşturucu operasyonunda, çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, olayla ilgili gözaltına alınan 30 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Alınan bilgiye göre; Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü KOM Grup Amirliği ekiplerince, Bandırma ilçesi genelinde uyuşturucu madde ticareti yapanlar ile sokak satıcılarına karşı bir yıla aşkın süredir devam eden planlı çalışma sonucunda, Özel Harekat Şube Müdürlüğü'ne bağlı timlerin de katılımıyla 11 ayrı adreste eş zamanlı operasyon yapıldı. Operasyon neticesinde 116.98 gram esrar, 16.39 gram bonzai ve 35 adet ecstasy hap ele geçirildi.

Yapılan uyuşturucu operasyonunda 30 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki sorgularının ardından 30 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.