2. lig Beyaz Grup takımlarından Bandırmaspor Kulüp Başkanı Erhan Elmastaş, Basın Sözcüsü Yakup Ataş ile birlikte kulübün Özsoylar İşmerkezinde bulunan ofisinde ortak basın toplantısı düzenledi.
Türkiye Kupası dahil 4 hafta 5 maç yatıklarını anımsatan Kulüp Başkanı Erhan Elmastaş, 5 maçta 2’sini kazanırken 3’ü kaybettik. Alınan köyü sonuçların ardından Teknik Direktör Kemal Kılıç ile yollarımızı ayırmak zorunda kaldık.” dedi.

Kemal Kılıç’ın istifasının ardından Balıkesirspor’un eski teknik direktörü İsmail Ertek ile bir görüşme yaptıklarını açıklayan Elmastaş, ancak Ertekin’in bir üst ligde teknik direktörlük yapma gibi bir düşüncesinin olmasından dolayı kendisiyle uzlaşmaya varamadık. Teknik direktörü arayışlarımız devam ediyor. En geç 15 gün içerisinde takımın başına hedeflerimiz ve ilkelerimize uyan bir teknik direktörü getireceğiz” dedi.

Bütün bu olumsuzluklara rağmen Bandırmaspor’un hedeflerinden her hangi bir sapma olmadığının altını çizen Elmastaş, “Liderle aramızdaki puan farkı 9 puan bir an önce kendimizi toparlayarak şampiyonluk iddiamızı sürdürmeliyiz. Bunun için takımın başına getireceğimiz teknik direktör bu beklentilerimize cevap verecek nitelikte biri olacaktır.” ifadesini kullandı.

Basın Sözcüsü Yakup Ataş da konuşmasında, hakemlerin Bandırmaspor maçlarında kendileri aleyhine çok kolay penaltı verdiğini söyledi. Bugüne kadar oynanan 5 maçta takımları aleyhine 5 penaltının verildiğini açıklayan Ataş, "Bu konuda Türkiye Futbol Federasyonuna gerekli müracaatlarımızı yapacağız. Bandırmaspor olarak sahada kazandıklarımız masa başında kaybetmek istemiyoruz. Federasyona yapacağımız müracaatta verilen penaltılarla ilgili görüntüleri de ulaştıracağız.” ifadesini kullandı.