Bank Asya Genel Müdürlüğü binasına polis nezaretinde yapılan baskınına Twitter'dan yapılan bir çok paylaşımlarla her kesimden sert tepkiler geldi.

BBP Genel Başkanı Destici: Karar siyasi

Bank Asya'ya yönelik algı operasyonuna Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici Twitter hesabından tepki gösterdi. Destici: ''BDDK'nın, Bank Asya'nın % 63'ünün TMSF'ye devri ile ilgili kararının siyasi olduğunu bankacılık sistemini takip eden herkes söylüyor.'' dedi.

Boydak Holding Yönetim Kurulu üyesi Memduh Boydak: Yarın, imkanlarımla Bank Asya'ya destek olacağım.
Bank Asyada bir miktar param var, hiçbir endişem yok. Ülkemde bir bankanın zora düşmemesi için yarın da imkanlarımla destek olacağım.

Yazar Cemil Tokpınar: Bank Asya'daki mevduatımızı 5'e katlamazsak namerdiz.
Ailece Bank Asya'da 5 hesabımız var. 5 kuruş çekersek ve mevduatımızı en az 5'e katlamazsak nâmerdiz. Panik umanlar avucunu yalayacak İnşallah.

Mahmut Tanal: Hodri meydan
Bank Asya'ya yönelik algı operasyonuna CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal da tepki gösterdi. Tanal: ''Bank Asya'ya yapılan siyasi gaspa karşılık TBMM'ye dilekçe verip, maaşımın Bank Asya'ya yatırılması talimatı vereceğim. Hodri meydan...'' dedi.

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfi Türkan: Bank Asya'da hisselere değil yönetime el konuldu. Mudiler açısından telaşa mahal bir durum yok.

DSP Genel Başkanı Masum Türker: Halk, Bank Asya'nın önüne birikmemeli
Halkımıza çağrı yapıyorum; paniklemeyin. Hiç bir şey yapamazlar. Paranızı çekmenize gerek yok. Halkımızın tümüne şunu diyorum: Bugün Bank Asya'ya yarın size. Haklarınıza sahip çıkın.

Gazeteci Gültekin Avcı: Tamamen hukuksuz

Bank Asya hakkında BDDK'nın 2013 Aralık ayı değerlendirme raporu var. Sorun yok. Kent Bank'ta olduğu gibi bu hukuksuz saldırı AİHM'den döner. Kent Bank'a el koyma işlemi AİHM'ye bile varmadan Danıştay'dan geri dönmüştü. Bank Asya'ya el koyma çabası da tamamen hukuksuz.

Ekrem Dumanlı: Algı operasyonuna boyun eğmek yok, birileri suç işliyor çünkü...
Bank Asya'ya yönelik algı operasyonuna Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı Twitter hesabından tepki gösterdi. Dumanlı, "Algı operasyonuna boyun eğmek yok, birileri suç işliyor çünkü... Bunu da yaz tarih. Hesap kabarıyor... Bu akıl tutulması ile bir bankayı değil; koskoca ülkeyi batıracak birileri. Allah akıl versin... Cinnete boyun eğmek yok. Bütün beceriksizlerin ortak özelliği şudur: Değer üretemeyince, Üretilen değerleri yok etmek. Kifayetsiz muhterislere boyun eğmek yok." dedi.

GYV Başkanı Mustafa Yeşil: Kuruş çekmiyoruz, daha da yatırıyoruz.

Gazeteci Arzu Yıldız: Süleyman Aslan'ı getirsinler bari yönetime bari banyo lifine doldurduğu paralarla keselenip aklandı hem.

Hakan şükür: Reza ve Apo'nun önüne yatana ses çıkaramayanlar hukuksuzluğa da ses çıkaramaz ve gönlünü bankasına ve davasına yatıranı anlayamazlar! Nokta. Bu ülkenin tarihini bilen, ülkesini seven kim varsa; Zulme ve hukuksuzluğa karşı yarın 1 TL'de olsa Bank Asya'ya yatırsın.